Laatste nieuws

Het atelier is klaar en je mag komen kijken!
11 September 2018

We vieren dat we de verbouwing achter de rug hebben en zijn een hele week elke middag open! We kunnen nu genieten van veel meer ruimte en een groter assortiment aan stoffen en quiltbenodigdheden.

Je bent welkom van dinsdag 18 september tot en met zaterdag 22 september van 12 - 15 uur. Na deze week is het atelier elke dinsdagmiddag open van 12 - 15 uur

Vanaf nu kun je een jaar lang sparen voor korting op een volgende aankoop in het atelier. Een volle stempelkaart is 5 euro waard en in te leveren tot 31 januari 2020!

Kom je ook?

Klik voor vergroting Bee op bezoek
25 Juli 2018

Zin in een uitje met je quiltbee of vriendinnengroep? Dit kan worden georganiseerd in het nieuwe atelier van Hartendief! Het atelier is vanaf september op meer dagdelen open en vanaf nu kun je een datum prikken. Er zijn verschillende mogelijkheden voor groepen vanaf 5-15 personen, bij grotere groepen kan het worden georganiseerd op een andere locatie in het dorp.

Bee bij Hartendief

Een Bee van een dagdeel kan worden georganiseerd, bv van 10 – 12.30 uur of van 13 – 15.30 uur. Iedereen werkt aan eigen werk wat door de deelneemsters wordt meegenomen. Er is wat lekkers bij de koffie of thee en je ontvangt bij vertrek een “stoffige”verrassing. Kosten voor dit dagdeel zijn 17,50 pp.

Er is meer mogelijk, bij voorbeeld een Bee van een hele dag met heerlijke lunch of een Bee gecombineerd met een high tea of wat denk je van een verrassingsworkshop inclusief materiaal? De extra kosten zijn afhankelijk van de activiteit en de grootte van de groep. In overleg kunnen we hier vooraf afspraken over maken. Meer informatie kun je ontvangen via contact (klik).

Verdwenen e-mails !
5 Juni 2018

Let op, mijn antwoorden komen vaak ik je spam terecht!

Heel vaak die met gmail, geef dus als het kan ook j telefoonnummer erbij en kijk wanneer je een berichtje van mij verwacht bij je spam!

Klik voor vergroting Nieuwe atelier, in september starten de cursussen weer!
18 Mei 2018

Eind september starten de cursussen weer in het atelier. Je kunt je nu al aanmelden voor de volgende cursussen;

Basiscursus patchwork en quilten: Je leert de basisvaardigheden in 6 lessen door het maken van een eenvoudig werkstuk. Er start een cursus op donderdagochtend, daar kun je je nog voor aanmelden. Vind je het leuk om mee te doen maar schikt deze tijd je niet, neem dan contact met mij op, dan zoeken we naar een oplossing.

Quilten voor gevorderden: Van september tot mei organiseer ik dit eens per 2 a 3 weken op woensdag en vrijdag, en bij voldoende belangstelling start er ook een groep op donderdagochtend. Het zit tussen les en een Bee in, je werkt in een kleine groep aan je eigen project en je krijgt tips en instructie waarnodig.

Denk niet te snel dat je niet genoeg ervaring hebt, in elke groep zitten heel ervaren quiltsters en quiltsters die nog veel kunnen leren. We kijken samen naar welke groep het meest geschikt voor je is.

Diverse workshops en de Klossie verwendagen; kijk voor de data bij het programma.

Wil je meer informatie kijk dan hier

Klik voor vergroting Klossiedagen op 31-8 en 1-9
2 April 2018

Dit jaar wordt de Klossiedag met thema The Lily Challenge in de Hertogshoeve in Rijpwetering gehouden, beter bereikbaar voor de quiltsters in het Westen van het land.

Wat gaan we doen? We gaan aan de slag met restjes, neem maar een mandje vol mee dan kun je zo beginnen. Begin met de basisblokjes van de Lovely Lily quilt of wanneer je er daar al een flink aantal van klaar hebt stap 2 voor het maken van de quilt. Je oefent en krijgt tips bij patchen en appliceren en wordt de hele dag verzorgd door Karen van de Ven. Koffie met lekkers en een heerlijke lunch, je wordt de hele dag verwend! Na de lunch is er een show and tell door Karen, zij vertelt over alle prachtige quilts die ze heeft gemaakt door de jaren heen. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een goodiebag, met o.a. de nieuwste Klossie met het thema “Restjes”.

De kosten voor deze dag zijn 45 euro. Meld je snel aan voor de dag want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Klik voor vergroting Nu ook gratis verzenden !
16 April 2017

Vanaf mijn bureau kijk ik op een steeds groener wordende tuin, het zonnetje schijnt. De natuur start fris en nieuw, dat bracht mij tot het plan in de webwinkel ook een aantal zaken te vernieuwen. Het zal nog niet meteen opvallen, de vormgeving wordt ook vernieuwd, maar dat komt later in het jaar. Eerst veranderen we alles wat achter de webwinkel schuilgaat, voor jullie wel zo belangrijk!

Wat wordt er anders? 

Ten eerste verdwijnt de inlog voor vaste klanten. Van deze mogelijkheid om korting te krijgen werd maar door enkelen gebruik gemaakt. Toch wil ik vaste klanten en klanten die een grotere bestelling plaatsen voordeel geven, vandaar dat ik wat anders heb bedacht. Een korting op verzendkosten waar iedereen van kan profiteren!

Hoe werkt de nieuwe berekening van de verzendkosten?

Binnen Nederland 

De verzendkosten  voor brievenbuspost binnen Nederland zijn 3,50 Hierin worden de kosten voor het betalen, het verpakken en het verzenden mee verrekend.

Bij bestellingen boven 25 euro worden de verzendkosten de helft, 1,75

Boven 50 euro wordt het verzenden van brievenbuspost gratis !

De meeste bestellingen worden verstuurd met brievenbuspost. Bestel je iets dat met pakketpost moet worden verstuurd dan staat duidelijk bij het artikel aangegeven dat daar extra verzendkosten voor worden berekend, het verzenden met pakketpost is namelijk duurder. Bij de standaard verzendkosten wordt dan 3,50 opgeteld. Bij bestellingen boven 75 euro hoef je deze extra kosten ook niet meer te betalen, dan is ook het verzenden met pakketpost ook gratis. De totale korting op die bestelling is dan 7 euro!

Naar het buitenland

Voor het verzenden naar het buitenland wordt 9 euro betekend, dit is verzenden zonder track and trace. Kies je voor verzenden met track and trace zijn de kosten hoger, geef dit dan in een e-mail aan.

De kortingen voor het verzenden naar het buitenland zijn vergelijkbaar met de Nederlandse berekeningen:

Bij een bestelling boven 25 euro krijg je 1,75 korting

Bij een bestelling boven 50 euro 3,50 korting

Bij een bestelling boven 75 euro 7 euro korting

Boven 100 euro is het verzenden gratis.

Bij bestellingen via de webwinkel worden de kortingen automatisch berekend.

Om dit te vieren ontvang je bij bestellingen via de webwinkel gedurende de hele maand april een cadeautje, een gratis bedeltje! 

Weblog
13 Mei 2014

Sinds kort zijn de activiteiten bij Atelier Hartendief ook te volgen via een weblog:
atelier-hartendief.blogspot.com .
Hierop houd ik bij waarmee ik bezig ben, ook het blok van de maand is hierop te volgen.

Klik voor vergroting Atelier Hartendief op facebook
6 Januari 2013

Atelier Hartendief is nu ook op facebook te volgen. Wanneer je je aanmeldt blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes.