Laatste nieuws

Klik voor vergroting Uitverkoop voor de verbouwing
19 April 2018

Eindelijk is het zo ver, er wordt een flink stuk aan het atelier gebouwd, zodat ik straks meer ruimte heb voor cursussen, workshops, quiltbenodigdheden en heel veel stof!

Tijdens de uitverkoop zijn veel stoffen in de opruiming, van 18,50 voor 12,50 per meter!
In de tweede week zijn de laatste uitverkoopstoffen zelfs voor 10 euro per meter !
Een speciale SUPERSALE hoek met korting tot 50% !

Iedereen die in het atelier wat koopt, ongeacht het bedrag, mag wat uitzoeken uit de 5 euro mand!
En bij een besteding van 50 euro of meer in het atelier, ontvang je als cadeau een hele leuke goodiebag !

Het atelier is niet zo groot, daarom mag je buiten onderstaande tijden tussen 26 april en 5 mei ook op afspraak langskomen. Mail mij dan even voor een afspraak via contact

Welke dagen zijn we open?
Donderdag 26 april van 12 – 15 uur
Zaterdag 28 april van 12 – 15 uur
Dinsdag 1 mei van 12 – 15 uur
Woensdag 2 mei van 12 – 15 uur
Donderdag 3 mei van 12 – 15 uur

Klik voor vergroting Uitverkoop voor de verbouwing
19 April 2018

Beste lezers....

Het speelt al een tijdje, vorig jaar werd het nog uitgesteld maar..... nu gaat het toch echt beginnen ! Vanaf 26 april start de uitverkoop, in de nieuwsbrief kun je daar alles over lezen.

Het atelier is (nog) niet zo groot, dus kom je met een paar dames of schikt de tijd je niet, dan kun je buiten de openingstijden ook een afspraak maken via contact. 

Ook op de website is tijdens uitverkoop voordelig te bestellen, kijk dan bij SALE, die wordt de komende dagen flink aangevuld. Ik probeer deze zo goed mogelijk bij te houden.

Wie weet tot zien de komende weken of anders in het nieuwe atelier in september!

Groetjes Marijke

Klik voor vergroting Klossiedagen op 31-8 en 1-9
2 April 2018

Dit jaar wordt de Klossiedag met thema The Lily Challenge in de Hertogshoeve in Rijpwetering gehouden, beter bereikbaar voor de quiltsters in het Westen van het land.

Wat gaan we doen? We gaan aan de slag met restjes, neem maar een mandje vol mee dan kun je zo beginnen. Begin met de basisblokjes van de Lovely Lily quilt of wanneer je er daar al een flink aantal van klaar hebt stap 2 voor het maken van de quilt. Je oefent en krijgt tips bij patchen en appliceren en wordt de hele dag verzorgd door Karen van de Ven. Koffie met lekkers en een heerlijke lunch, je wordt de hele dag verwend! Na de lunch is er een show and tell door Karen, zij vertelt over alle prachtige quilts die ze heeft gemaakt door de jaren heen. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een goodiebag, met o.a. de nieuwste Klossie met het thema “Restjes”.

De kosten voor deze dag zijn 45 euro. Meld je snel aan voor de dag want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Klik voor vergroting De Klossie Cadeautjes is uit en nu te bestellen!
17 December 2017

Het is niet Klossie magazine nummer 5, die komt begin 2018 uit maar een special. Het is een boekje vol met zelf te maken cadeautjes; voor jezelf of voor iemand anders.

In samenwerking met Simone de Jong van Soed Idee hebben we wel meer dan 10 leuke, grappige en originele cadeautjes ontworpen voor quiltsters, borduursters, jong en oud.

Deze Klossie special zal weer uitsluitend te koop zijn via de website, in handwerk- en quilt(web)winkels en in ateliers (dus niet in kiosken en supermarkten). Wil je het aanschaffen in je eigen quiltwinkel, informeer dan vooraf even of het op voorraad is.

Een aantal cadeautjes uit dit boekje zijn heel goed te maken van spulletjes die je in huis hebt. Wil je graag het notitieboekje, de “Almense hexagon” of het kistje “Quilters Delight” maken, dan zijn hier materiaal pakketjes voor te koop bij atelier Hartendief, Soed Idee en via de website van het Klossie.

Klik voor vergroting Cursus voor beginners
22 November 2017

Vanaf januari 2018 wordt er weer een basisscursus georganiseerd. Tijdens de cursus leer je de beginselen van het quilten door het maken van een eenvoudig oefenwerkstuk. Bij de cursus ontvang je een map waarin wat je leert staat omschreven. Na de cursus kun je doorstromen naar quilten voor gevorderden.

De kosten voor de cursus zijn 82,50, exclusief materiaal.

Zin om mee te doen? Neem dan met mij contact op, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Klik voor vergroting Nu ook gratis verzenden !
16 April 2017

Vanaf mijn bureau kijk ik op een steeds groener wordende tuin, het zonnetje schijnt. De natuur start fris en nieuw, dat bracht mij tot het plan in de webwinkel ook een aantal zaken te vernieuwen. Het zal nog niet meteen opvallen, de vormgeving wordt ook vernieuwd, maar dat komt later in het jaar. Eerst veranderen we alles wat achter de webwinkel schuilgaat, voor jullie wel zo belangrijk!

Wat wordt er anders? 

Ten eerste verdwijnt de inlog voor vaste klanten. Van deze mogelijkheid om korting te krijgen werd maar door enkelen gebruik gemaakt. Toch wil ik vaste klanten en klanten die een grotere bestelling plaatsen voordeel geven, vandaar dat ik wat anders heb bedacht. Een korting op verzendkosten waar iedereen van kan profiteren!

Hoe werkt de nieuwe berekening van de verzendkosten?

Binnen Nederland 

De verzendkosten  voor brievenbuspost binnen Nederland zijn 3,50 Hierin worden de kosten voor het betalen, het verpakken en het verzenden mee verrekend.

Bij bestellingen boven 25 euro worden de verzendkosten de helft, 1,75

Boven 50 euro wordt het verzenden van brievenbuspost gratis !

De meeste bestellingen worden verstuurd met brievenbuspost. Bestel je iets dat met pakketpost moet worden verstuurd dan staat duidelijk bij het artikel aangegeven dat daar extra verzendkosten voor worden berekend, het verzenden met pakketpost is namelijk duurder. Bij de standaard verzendkosten wordt dan 3,50 opgeteld. Bij bestellingen boven 75 euro hoef je deze extra kosten ook niet meer te betalen, dan is ook het verzenden met pakketpost ook gratis. De totale korting op die bestelling is dan 7 euro!

Naar het buitenland

Voor het verzenden naar het buitenland wordt 9 euro betekend, dit is verzenden zonder track and trace. Kies je voor verzenden met track and trace zijn de kosten hoger, geef dit dan in een e-mail aan.

De kortingen voor het verzenden naar het buitenland zijn vergelijkbaar met de Nederlandse berekeningen:

Bij een bestelling boven 25 euro krijg je 1,75 korting

Bij een bestelling boven 50 euro 3,50 korting

Bij een bestelling boven 75 euro 7 euro korting

Boven 100 euro is het verzenden gratis.

Bij bestellingen via de webwinkel worden de kortingen automatisch berekend.

Om dit te vieren ontvang je bij bestellingen via de webwinkel gedurende de hele maand april een cadeautje, een gratis bedeltje! 

Klik voor vergroting Basiscursus patchwork en quilten
27 April 2016

In september start er op de woensdagochtend en/of vrijdagochtend een basiscursus quilten. In de cursus worden stap voor stap alle fases van het maken van een quilt behandeld door het maken van een eenvoudig werkstuk. Vind je het quilten leuk, dan kun je na de basiscursus instromen in één van de gevorderdencursussen.

Kun je al een beetje quilten, dan kun je meteen instromen in de gevorderdencursussen op woensdag of vrijdag. Mail of bel mij gerust om te kijken wat het beste bij je past.

Weblog
13 Mei 2014

Sinds kort zijn de activiteiten bij Atelier Hartendief ook te volgen via een weblog:
atelier-hartendief.blogspot.com .
Hierop houd ik bij waarmee ik bezig ben, ook het blok van de maand is hierop te volgen.

Klik voor vergroting Miniatuur quiltwinkel
2 Februari 2014

Hartendief heeft nu ook een miniatuur quiltwinkel in het assortiment. Het is handgemaakt en in elke gewenste kleur te schilderen. Binnenkort zijn ook een kast voor de achterwand en een toonbank te koop. Leef je uit en maak leuke miniatuur quilts en vul de kast met rollen stof. Het huisje is te koop via de webwinkel bij minniatuur quiltwinkel

Klik voor vergroting Atelier Hartendief op facebook
6 Januari 2013

Atelier Hartendief is nu ook op facebook te volgen. Wanneer je je aanmeldt blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes.

Klik voor vergroting Doe mee met de charm club !
6 Januari 2013

Wanneer je meedoet met de Charm club ontvang je 3 maanden lang een charmpack Moda quiltstof (ook wel promopack genoemd). Elke maand wordt uit het assortiment quiltstof een serie geselecteerd waarvan het charmpakketje wordt verstuurd, laat je verrassen!

In een promopack of charmpack zitten 42 lapjes quiltstof van 12,5 x 12,5 cm. De stoffen komen allemaal uit één Moda serie, ze passen allemaal prachtig bij elkaar.

klik hier