Laatste nieuws

Klik voor vergroting De Klossie Cadeautjes is uit en nu te bestellen!
17 December 2017

Het is niet Klossie magazine nummer 5, die komt begin 2018 uit maar een special. Het is een boekje vol met zelf te maken cadeautjes; voor jezelf of voor iemand anders.

In samenwerking met Simone de Jong van Soed Idee hebben we wel meer dan 10 leuke, grappige en originele cadeautjes ontworpen voor quiltsters, borduursters, jong en oud.

Deze Klossie special zal weer uitsluitend te koop zijn via de website, in handwerk- en quilt(web)winkels en in ateliers (dus niet in kiosken en supermarkten). Wil je het aanschaffen in je eigen quiltwinkel, informeer dan vooraf even of het op voorraad is.

Een aantal cadeautjes uit dit boekje zijn heel goed te maken van spulletjes die je in huis hebt. Wil je graag het notitieboekje, de “Almense hexagon” of het kistje “Quilters Delight” maken, dan zijn hier materiaal pakketjes voor te koop bij atelier Hartendief, Soed Idee en via de website van het Klossie.

Klik voor vergroting Cursus voor beginners
22 November 2017

Vanaf januari 2018 wordt er weer een basisscursus georganiseerd. Tijdens de cursus leer je de beginselen van het quilten door het maken van een eenvoudig oefenwerkstuk. Bij de cursus ontvang je een map waarin wat je leert staat omschreven. Na de cursus kun je doorstromen naar quilten voor gevorderden.

De kosten voor de cursus zijn 82,50, exclusief materiaal.

Zin om mee te doen? Neem dan met mij contact op, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Klik voor vergroting Nu ook gratis verzenden !
16 April 2017

Vanaf mijn bureau kijk ik op een steeds groener wordende tuin, het zonnetje schijnt. De natuur start fris en nieuw, dat bracht mij tot het plan in de webwinkel ook een aantal zaken te vernieuwen. Het zal nog niet meteen opvallen, de vormgeving wordt ook vernieuwd, maar dat komt later in het jaar. Eerst veranderen we alles wat achter de webwinkel schuilgaat, voor jullie wel zo belangrijk!

Wat wordt er anders? 

Ten eerste verdwijnt de inlog voor vaste klanten. Van deze mogelijkheid om korting te krijgen werd maar door enkelen gebruik gemaakt. Toch wil ik vaste klanten en klanten die een grotere bestelling plaatsen voordeel geven, vandaar dat ik wat anders heb bedacht. Een korting op verzendkosten waar iedereen van kan profiteren!

Hoe werkt de nieuwe berekening van de verzendkosten?

Binnen Nederland 

De verzendkosten  voor brievenbuspost binnen Nederland zijn 3,50 Hierin worden de kosten voor het betalen, het verpakken en het verzenden mee verrekend.

Bij bestellingen boven 25 euro worden de verzendkosten de helft, 1,75

Boven 50 euro wordt het verzenden van brievenbuspost gratis !

De meeste bestellingen worden verstuurd met brievenbuspost. Bestel je iets dat met pakketpost moet worden verstuurd dan staat duidelijk bij het artikel aangegeven dat daar extra verzendkosten voor worden berekend, het verzenden met pakketpost is namelijk duurder. Bij de standaard verzendkosten wordt dan 3,50 opgeteld. Bij bestellingen boven 75 euro hoef je deze extra kosten ook niet meer te betalen, dan is ook het verzenden met pakketpost ook gratis. De totale korting op die bestelling is dan 7 euro!

Naar het buitenland

Voor het verzenden naar het buitenland wordt 9 euro betekend, dit is verzenden zonder track and trace. Kies je voor verzenden met track and trace zijn de kosten hoger, geef dit dan in een e-mail aan.

De kortingen voor het verzenden naar het buitenland zijn vergelijkbaar met de Nederlandse berekeningen:

Bij een bestelling boven 25 euro krijg je 1,75 korting

Bij een bestelling boven 50 euro 3,50 korting

Bij een bestelling boven 75 euro 7 euro korting

Boven 100 euro is het verzenden gratis.

Bij bestellingen via de webwinkel worden de kortingen automatisch berekend.

Om dit te vieren ontvang je bij bestellingen via de webwinkel gedurende de hele maand april een cadeautje, een gratis bedeltje! 

Klik voor vergroting Basiscursus patchwork en quilten
27 April 2016

In september start er op de woensdagochtend en/of vrijdagochtend een basiscursus quilten. In de cursus worden stap voor stap alle fases van het maken van een quilt behandeld door het maken van een eenvoudig werkstuk. Vind je het quilten leuk, dan kun je na de basiscursus instromen in één van de gevorderdencursussen.

Kun je al een beetje quilten, dan kun je meteen instromen in de gevorderdencursussen op woensdag of vrijdag. Mail of bel mij gerust om te kijken wat het beste bij je past.

Weblog
13 Mei 2014

Sinds kort zijn de activiteiten bij Atelier Hartendief ook te volgen via een weblog:
atelier-hartendief.blogspot.com .
Hierop houd ik bij waarmee ik bezig ben, ook het blok van de maand is hierop te volgen.

Klik voor vergroting Miniatuur quiltwinkel
2 Februari 2014

Hartendief heeft nu ook een miniatuur quiltwinkel in het assortiment. Het is handgemaakt en in elke gewenste kleur te schilderen. Binnenkort zijn ook een kast voor de achterwand en een toonbank te koop. Leef je uit en maak leuke miniatuur quilts en vul de kast met rollen stof. Het huisje is te koop via de webwinkel bij minniatuur quiltwinkel

Klik voor vergroting Atelier Hartendief op facebook
6 Januari 2013

Atelier Hartendief is nu ook op facebook te volgen. Wanneer je je aanmeldt blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes.

Klik voor vergroting Doe mee met de charm club !
6 Januari 2013

Wanneer je meedoet met de Charm club ontvang je 3 maanden lang een charmpack Moda quiltstof (ook wel promopack genoemd). Elke maand wordt uit het assortiment quiltstof een serie geselecteerd waarvan het charmpakketje wordt verstuurd, laat je verrassen!

In een promopack of charmpack zitten 42 lapjes quiltstof van 12,5 x 12,5 cm. De stoffen komen allemaal uit één Moda serie, ze passen allemaal prachtig bij elkaar.

klik hier